25 Nisan 2011 Pazartesi

Nokia C7 ile tarzını konuştur...

 Hem şık hem akıllı... Faydalı olduğu kadar eğlenceli de... Yüksek kalitede fotoğraflama yeteneğine sahip... Çektiği HD özellikte videolar da cabası. Sizi yeni bir telefonla tanıştırmak istiyorum: Nokia C7

      Antrasit rengi paslanmaz çelik tasarıma sahip olan telefonun 3,5inç büyüklüğünde '' Amoled '' cam ekranı tamamen dokunmatik özellikte. Ekendi tercihinize göre özelleştirebileceğiniz üç ayrı ekran seçeneğiyle her birine farklı kartvizit ve uygulamalar atayabiliyorsunuz. Symbian iletişim sistemiyle iki yüz elliden fazla özellik sunan telefon, akıllı olduğu kadar eğlenceli de. Giriş ekranından direkt Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların güncellemelerini görebildiğiniz gibi sahip olduğu Ovi mağazasından ücretsiz uygulamalar da indirebiliyorsunuz. 8 megapiksel kamerası sayesinde en net fotoğrafları çekebiliyor, HD kalitede videolar kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca yön bulmanıza da yardımcı olacak olan bu telefonla TV'nin olmadığı bir yerde bile Web TV sayesinde birçok kanalı izleme şansınızda olacak. Akıllı bir telefon olan Nokia C7, doğru söze ne hacet!

      Ayrıca Nokia C7 ile tarzını konuşturmaya hazır ol! Nasıl mı? Önce http://tarzinikonustur.com/ adresine tıkla fotonu yükle ve altta yazılanları cevapla ... Eğer seçilirsen hem Nokia C7'ye sahip olacak hemde Ece Sükan ile tanışıp stil danışma fırsatı yakalayacaksın... Haydi bool şans :)  



    Dipnot : beni desteklemeyi unutma! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder